Wrzesień 09, 2010, 02:42:30 am *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Ktoś łamie regulamin na naszym serwerze All in One™ a nie ma adminów? Zgłoś się do któregoś z nich tutaj!

Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 39   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wielki spis modów CLEO!  (Przeczytany 157099 razy)
Rodney
Chłopiec na posyłki
*

Respekt: 4
Pochwał: 0
Ostrzeżeń: 0
Użytkownik jest zbanowany

Odpowiedz #300 : Grudzień 16, 2008, 15:50:52 pm

Witam.
Jak można włączyć ten mod: http://zazmahall.de/ZAZGTASANATORIUM/zazmoddat00100/PEDSpawn.zip ?

Arston88
Kieszonkowiec
*

Respekt: 0

Odpowiedz #301 : Grudzień 17, 2008, 21:10:35 pm

Otwieranie bagażnika ,maski poprzedzane animacją w czasie rzeczywistym.
[ - maska
] - bagażnik
Kod:
http://rapidshare.com/files/163103019/open_component.cs.html
Mogę dać inne jeszcze.

Nie mój mod.

LINK MI DO TEGO NIE DZIAŁA Sad
jak byś mógł zamieśćić to na
http://wyslijplik.pl/
i podać linka był bym wdzięczny

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, forsy góry i miłości, mnóstwa uniesień po zmroku, życzę wam w Nowym Roku.
granatnik M203
Kieszonkowiec
*

Respekt: 1

Odpowiedz #302 : Grudzień 17, 2008, 21:54:13 pm

Chłopaki wpszcie sobie w Google All in one mod to macie tam wszyszystko otwieranie drzwi bagażnika maski,włączanie wyłączanie silnika i świateł paliwo i przy 6 gwiazdkach w pośćig za nami leci hunter itd. naprawde Warto

11% Graczy Twierdzi ze Grafika w Grze jest nie potrzebna. Jeśli zaliczasz się do tych 89%. Ustaw sobie to także u siebie
Fenrir
Capo
*

Respekt: 40

Odpowiedz #303 : Grudzień 19, 2008, 16:53:21 pm

Chłopaki wpszcie sobie w Google All in one mod to macie tam wszyszystko otwieranie drzwi bagażnika maski,włączanie wyłączanie silnika i świateł paliwo i przy 6 gwiazdkach w pośćig za nami leci hunter itd. naprawde Warto
Odezwał się...
Mod o którym mówisz podmienia pliki main i script więc trzeba zaczynać grę od nowa a CLEO to zupełnie co innego

Jeśli masz możliwość dania respektu to uszanuj moją pomoc i odwdzięcz się.
15 Liczników w CLEO!!
Arston88
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #304 : Grudzień 20, 2008, 19:16:20 pm

a i jeszcze jedno mod ten jest połonczeniem zbyd wielu modów
(jedyne co mi sie w nim podoba to to że można broń ziomkowi oddać a tak to do DUPY (mojim skromnym zdaniem) bo połowa funkcji i tak nie działa albo sie gra wiesza)

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, forsy góry i miłości, mnóstwa uniesień po zmroku, życzę wam w Nowym Roku.
Sylvi
Chłopiec na posyłki
*

Respekt: 3

Odpowiedz #305 : Grudzień 20, 2008, 21:04:16 pm

a i jeszcze jedno mod ten jest połonczeniem zbyd wielu modów
(jedyne co mi sie w nim podoba to to że można broń ziomkowi oddać a tak to do DUPY (mojim skromnym zdaniem) bo połowa funkcji i tak nie działa albo sie gra wiesza)

Prawie każdy na tym forum miał styczność za ,,all in one" i wiemy jaki ma funkcje i jak je uruchamiać
a tak żeby bez offtopu:

Ma ktoś Take Cover MOD??

Wojtaz
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #306 : Grudzień 20, 2008, 23:30:21 pm

Fajne mody Very Happy
Jest mod np, że CJ pije piwo Very Happy ?
Biały Wilk
Członek gangu
*

Respekt: 6
Ostrzeżeń: 2

Odpowiedz #307 : Grudzień 21, 2008, 02:28:26 am

jest, a dokładnie to tu: http://zazmahall.de/ZAZGTASANATORIUM/zazmoddat00100/SmokeDrinkGang.zip

Compaq
Rodzina Leone
*

Respekt: 4
Ostrzeżeń: 1
compaqpl
PSN ID: compaq1994
Odpowiedz #308 : Grudzień 21, 2008, 11:48:25 am

e sciagnąłem sanny bulidera i gdzie ten folder cleo mam 2 i w który to wkleic?????
Biały Wilk
Członek gangu
*

Odpowiedz #309 : Grudzień 21, 2008, 13:09:03 pm

Prawie każdy na tym forum miał styczność za ,,all in one" i wiemy jaki ma funkcje i jak je uruchamiać
a tak żeby bez offtopu:

Ma ktoś Take Cover MOD??
Tak, mam a dokładnie tu : http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=361089 Very Happy

Wojtaz
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #310 : Grudzień 21, 2008, 15:27:19 pm

dzięki Very Happy
Michal83
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #311 : Grudzień 21, 2008, 16:32:16 pm

Ej jestem nowy pomozsecie mi mam problem z portalem zainstalowalem go a nie umiem go otworzyc jak go otworzyc ?
Biały Wilk
Członek gangu
*

Odpowiedz #312 : Grudzień 21, 2008, 17:47:34 pm

po prostu podczas gry wpisujesz PORTAL jak cheat

Arston88
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #313 : Grudzień 21, 2008, 19:22:59 pm

a tak żeby bez offtopu:

Ma ktoś Take Cover MOD??
Ael zrozum "co  za durzo to nie zdrowo" a pozatym on ma wiele błędów
cytat z "czytaj to"  "UWAGA JEST WIELE INNYCH KLAWISZÓW JAK NP WEZWANIE SZOFERA AHA JAK SIE SCIEMNI EKRAN NA SEKUNDE ZNACZY ZE MOD DZIAŁA POZDR. SORY ZA BŁEDY ALE NIEMAM CZASU ;]"
myślisz że przyjemnie sie jeździ z napisem na cały ekran "Aby prowadzić ostrzał z ałta muszisz mieć pistolet maszynowy" albo wyskakują ci inne dziwne komunikaty wyrwane z kontekstu
pozatym tracimy nasze (często) cięszko zdobyte zapisy a w przypadku celo tego nie ma!! instalujeszs i grasz nic nie tracisz. (a tak w nawiasie poco mam ziomkowi broń dawać jak w zapisie ktury dostajemy nie ma innych gangów??) lepiej by było napisać taki skrypt i po sprawie Smile   

Biały Wilk
Członek gangu
*

Odpowiedz #314 : Grudzień 21, 2008, 20:54:15 pm

Ael zrozum "co  za durzo to nie zdrowo" a pozatym on ma wiele błędów
cytat z "czytaj to"  "UWAGA JEST WIELE INNYCH KLAWISZÓW JAK NP WEZWANIE SZOFERA AHA JAK SIE SCIEMNI EKRAN NA SEKUNDE ZNACZY ZE MOD DZIAŁA POZDR. SORY ZA BŁEDY ALE NIEMAM CZASU ;]"
myślisz że przyjemnie sie jeździ z napisem na cały ekran "Aby prowadzić ostrzał z ałta muszisz mieć pistolet maszynowy" albo wyskakują ci inne dziwne komunikaty wyrwane z kontekstu
pozatym tracimy nasze (często) cięszko zdobyte zapisy a w przypadku celo tego nie ma!! instalujeszs i grasz nic nie tracisz. (a tak w nawiasie poco mam ziomkowi broń dawać jak w zapisie ktury dostajemy nie ma innych gangów??) lepiej by było napisać taki skrypt i po sprawie Smile  
Z zapisami wystarczy że zrobisz kopie zapasową main i script a potem jak ic sie znudzi mod to podmieniasz zmodyfikowane na oryginalne pliki.
A co do tekstów to po prostu zrób kopię zapasową american.gtx i potem podmień jak mod sie znudzi i już jest normalnie.

Michal83
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #315 : Grudzień 22, 2008, 17:09:18 pm

aha dziekuje Smile
Drift
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #316 : Grudzień 23, 2008, 13:35:41 pm

Hej jestem nowy i poszukuję Moda Cleo3 który się nazywa Dog Fight . Podaję adreas You Tobehttp://www.youtube.com/watch?v=SpEvhmTQU-c&feature=related  - tam w 2:53 ( czas ) jes pokazane oco chodzi . z kąd można tego moda pobrać i jak go uruchomić ? A i mam pytanie bo tam jest mod podany na 1 stronie że Hydry startują i rozwalają mnie i niewiem czy to nie jest właśnie ten mod . Jak uruchomić właśnie ten md że hydry mnie gonią ?

A co by tu napisać? K.O.N.I.E.C z SaMp
Arston88
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #317 : Grudzień 23, 2008, 16:31:48 pm

Cj doskonale o tym wiem (mam zapasowy cały folder dada na innym dysku). chodzi mi oto że ten mod jest on jest przesłodzony i niedopracowany. pozatym jak chce tylko otwożyć bagażnik i maske (no może teraz bym szukał jeszcze moda celo na przekazanie ziomką broni) nic więcej (na razie). Prosze jedynie o nazwe moda celo na otwarcie bagażnika i maski to po piersze. po drugie ten temat to "wielki spis modów CELO"  a nie modów sama nazwa wskazuje że tu sie zamieszcza mody w celo a ,,all in one" nie należy do modów celo i jak bym ja pisał skrypty to by mnie swoją wypowiedzią  granatnik M203 zniechencił do dalszej pracy

Hej jestem nowy i poszukuję Moda Cleo3 który się nazywa Dog Fight . Podaję adreas You Tobehttp://www.youtube.com/watch?v=SpEvhmTQU-c&feature=related  - tam w 2:53 ( czas ) jes pokazane oco chodzi . z kąd można tego moda pobrać i jak go uruchomić ? A i mam pytanie bo tam jest mod podany na 1 stronie że Hydry startują i rozwalają mnie i niewiem czy to nie jest właśnie ten mod . Jak uruchomić właśnie ten md że hydry mnie gonią ?
  chydry cie gonią po tym jak uzyskasz odpowiednią lidzbe gwiazdek (chyba 4) i wsiądziesz do samolotu
PS. na owym modzie cj wykonywał zadanie ale hydry gonią cie zawsze gdy uciekasz samolotem (warunek odpowiedni poziom poszukiwańa)

Biały Wilk
Członek gangu
*

Odpowiedz #318 : Grudzień 23, 2008, 16:53:38 pm

Cj doskonale o tym wiem (mam zapasowy cały folder dada na innym dysku). chodzi mi oto że ten mod jest on jest przesłodzony i niedopracowany. pozatym jak chce tylko otwożyć bagażnik i maske (no może teraz bym szukał jeszcze moda celo na przekazanie ziomką broni) nic więcej (na razie). Prosze jedynie o nazwe moda celo na otwarcie bagażnika i maski to po piersze. po drugie ten temat to "wielki spis modów CELO"  a nie modów sama nazwa wskazuje że tu sie zamieszcza mody w celo a ,,all in one" nie należy do modów celo i jak bym ja pisał skrypty to by mnie swoją wypowiedzią  granatnik M203 zniechencił do dalszej pracy
  chydry cie gonią po tym jak uzyskasz odpowiednią lidzbe gwiazdek (chyba 4) i wsiądziesz do samolotu
PS. na owym modzie cj wykonywał zadanie ale hydry gonią cie zawsze gdy uciekasz samolotem (warunek odpowiedni poziom poszukiwańa)
http://zazmahall.de/ZAZGTASANATORIUM/zazmoddat00100/MOTOR.zip Proszę. Oto mod CLEO na wyłączanie silnika i włączanie. A tutaj http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=18226 otwieranie bagażnika i tak dalej. Masz rację. All In One Mod jest strasznie niedopracowany. Często gra się wylącza ( crash ) i fakt, faktem - co za dużo, to nie zdrowo. Więc nie należy przesadzać z modami

Drift
Kieszonkowiec
*

Odpowiedz #319 : Grudzień 23, 2008, 18:22:12 pm

Aha dzięki za pomoc

Dodane: Grudzień 23, 2008, 17:21:04 pm

Jak sie daje respa ?

A co by tu napisać? K.O.N.I.E.C z SaMp
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 39   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Theme by m3talc0re. Modified by Jogi. Powered by SMF 1.1.11 | Modified by Joł
SMF © 2005, Simple Machines LLC

Odpowiedzialność za treść umieszczonych postów ponosi ich autor, czyli użytkownik.
Administratorzy forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów umieszczonych na forum.

MySQL | PHP | XHTML | CSS
Strona wygenerowana w 0.09 sekund z 165 zapytaniami.
Back To Top